Srbski stavnici vseeno za odločitev: Đoković je šampion!

Grand Slam 14. Jan. 202211:50
Delite:
Andyja Murrayja (desno) veseli dejstvo, da je Đoković zmagal na sodišču. A opozarja, da so pred njim še neodgovorjena vprašanja. Foto: Guliverimage

Ena izmed najbolj uveljavljenih srbskih stavnih hiš Mozzartbet je vsem svojim strankam, ki so vplačale stavo na to, da bo Novak Đoković končni zmagovalec Odprtega prvenstva Avstralije, že izplačala dobitek.

Kot poročajo srbski mediji, je Mozzart poskrbel za precedans, saj so stavo poknjižili še preden bi se turnir sploh začel!

Kljub temu, da se drama še zmeraj odvija in ni jasno, ali bo Novak Đoković na turnirju sploh nastopil, so se pri stavnici, ki ima tudi dobro ažurirano stran s športnimi novicami, odločili za patriotsko potezo in vse stave na Đokovića računali kot dobitne.

“Neverjetna odločitev tamkajšnje vlade in neverjetna sramota za Avstralijo! Toda za Mozzart je Novak šampion in le on je edini pravi osvajalec Odprtega prvenstva Avstralije 2022, karkoli se zgodi v naslednjih dveh tednih,” so zapisali v sporočilu za javnost.

Kvote na zmago Beograjčana se na tujih stavnicah gibljejo okoli 2,50 (na vloženih 10 evrov je čisti dobiček v primeru zmage 15 evrov), medtem ko se srbske stavnice strinjajo, da je primerna vrednost 1,80. Kdor ima pač “Noleta” sploh še v ponudbi.

Takšen primer so že imeli

Naj spomnimo, vodilna stavna hiša je pred dobrim letom dni izplačala tudi vse stave na Đokovića, da osvoji OP Združenih držav Amerike, ko je Srb po nesreči stransko sodnico z žogico zadel v vrat in bil iz turnirja neposredno izključen.

Komentari

Vaš komentar