Cepljene tudi odbojkarice

Uncategorized 21. Maj 202111:28 > 11:28
UKC Ljubljana

Članice slovenske ženske odbojkarske reprezentance so proste dneve pred začetkom priprav na srebrno evropsko ligo izkoristile za cepljenje proti COVID-19, ki so ga včeraj opravile v Ljubljani.

Preberite še:

Slovenske odbojkarske reprezentantke so bile cepljene v ljubljanskem Univerzitetnem kliničnem centru, s cepivom Janssen, ki jih bo do obračunov v srebrni evropski ligi deloma že zaščitilo. Prve tekme bodo namreč na sporedu od 28. do 30. maja v Luksemburgu, kjer se bodo naše odbojkarice pomerile z Avstrijkami, Luksemburžankami in Izraelkami, sledila bosta še turnirja v Mariboru.

“Za cepljenje sem se odločila, ker mi športniki veliko potujemo in so testiranja postala zares nadležna. Takoj, ko smo dobili povabilo na cepljenje, smo se ga brez pomisleka udeležili. Zelo sem vesela, da sem se cepila in da sem zdaj varna pred virusom,” je povedala kapetanka slovenske izbrane vrste, Eva Mori.

Reprezentanca se bo po nekaj dnevih premora po zaključku kvalifikacij za evropsko prvenstvo znova zbrala v soboto v Mariboru, ko bodo dekleta opravila tudi prva dva treninga. Po odhodu Alessandra Chaippinija s slovenske klopi, bo Slovenke v srebrni evropski ligi vodil Gregor Rozman.

Komentari

Vaš komentar