Jakob Nedoh pred očmi Mbappeja utišal pariško areno (VIDEO)

SK Fight 30. Sep 202323:17 0 komentarjev
Jakob Nedoh
Jakob Nedoh Foto: PFL

Slovenski MMA borec lahkotežke kategorije Jakob Nedoh je na sobotnem pariškem dogodku PFL v areni Zénith že v prvi rundi s tehničnem nokavtom razbil domačega borca Anthonyja Salamoneja in si zagotovil vstopnico za bogato denarno nagrado.

26-letni Koprčan nam je pred dnevi dejal, da je še dva razreda boljši, kot je bil meseca marca, ko je premagal Italijana Riccarda Nosiglio, v soboto pa so njegove besede še meso postale.

Čeprav si v polfinalu za veliko nagrado 100 tisoč dolarjev ni želel Francoza, je svoje delo na sovražnem teritoriju opravil z odliko in že po minuti in 35 sekundah dvignil roke za svojo sedmo zmago v karieri.

“Kot sem vam rekel, več pritiska bo na meni, boljši bom, diamante se brusi pod pritiskom,” je v intervjuju po borbi dejal Nedoh, ki je z brutalno desnico najprej položil Salamoneja, svoje delo pa nato dokončal na tleh. Sodniku ni preostalo drugega, kot da vskoči in reši Francoza.

Nova spektakularna zmaga Jakoba  Nedoha:

Za 100 tisoč dolarjev decembra proti Powellu

Nedoh si je zmago zagotovil finalni nastop v Dublinu, kjer se bo za nagrado v višini 100 tisoč evrov pomeril z Angležem Simeonom Powellom. “Od prvega dne, ko sem podpisal pogodbo s PFL, čutim, da je bil ta turnir narejen zame, nič drugače ni zdaj. Pri Powellu ne vidim nobene nevarnosti, danes je bil zelo neaktiven v borbi, sam pa sem trdo treniral, šel skozi pekel, da sem prišel sem in opravil svoje delo,” je še dodal slovenski borec.

Za češnjo na torti se mu je na koncu v kletki pridružil tudi Powell, ki je bil po dominantni predstavi Slovenca vidno prestrašen, na drugi strani pa se je Koprčan komaj zadržal, da ni planil v smeh, ko sta si zrla v oči. Dogodek v Dublinu bo na sporedu 8. decembra.

Dvoboj Francoza in Slovenca si je ogledal tudi francosko nogometni superzvezdnik Kylian Mbappe, ki je v soboto s PSG le remiziral s Clermontom (0:0). Ko so ga pokazali na velikem zaslonu, je razprodana arena Zénith Paris, ki sprejme devet tisoč gledalcev, od navdušenja ponorela.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!