Sanjski začetek Jakoba Nedoha (VIDEO)

Ostali športi - video 25. Mar 202321:54 > 26. Mar 2023 8:53 0 komentarjev
Jakob Nedoh
Foto: Zajem zaslona

Najboljši slovenski MMA borec Jakob Nedoh je na najboljši možni način debitiral v PFL. V Newcastlu je že po 48 sekundah z nokavtom porazil Italijana Riccarda Nosiglio.

26-letni nekdanji rokometaš je navdušil razprodano dvorano v areni Vertu Motors v Newcastlu. Že po slabi minuti je z “jabom” za v učbenike položil italijanskega borca Riccarda Nosiglio, nakar je sodnik v kletki moral posredovati in prekiniti borbo. Koprska Gorila je na sanjski način odprla tekmovanje v PFL, kjer tekmuje v lahko težki kategoriji.

Za Jakoba Nedoha je bila to že šesta zmaga na sedmih borbah med profesionalci. Izgubil je le prvo, nato pa je vse tekmece “pokončal” že v prvi rundi. Za Italijana je bil to že tretji zaporedni poraz.

Izjemen zaključek in zmaga Nedoha:

V njegovi kategoriji so se v Newcastlu zmage razveselili tudi Abdehay Er-Ramy, Anthony Salamone in tudi britanska vzhajajoča zvezda Simeon Powell, ki je v zadnjih sekundah druga runde spektakularno s trianglom “zadavil” Mohameda Amineja.

Ostaja v igri za milijon dolarjev

Dogodki redne sezone lige PFL Europe se bodo nadaljevali poleti – 8. julija bo turnir PFL turnir gostila dvorana Verti Music Hall v Berlinu. Zmagovalci dogodka se bodo uvrstili v končnico, ki bo v 30. septembra v Parizu. Tam bomo ponovno videli na delu tudi Nedoha.

Najboljši v vsaki  v vsaki kategoriji bo domov odnesel 100 tisoč dolarjev in bo v igri tudi za maksimalno nagrado milijona dolarjev.

Vrhunci borilnega spektakla v Newcastlu:

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!