Kako huda je poškodba Đokovića? (VIDEO)

ATP 3. Jan 202417:59 0 komentarjev

Prvi igralec sveta, Novak Đoković je na prvem četrtfinalnem dvoboju pokala United v Avstraliji presenetljivo moral priznati premoč domačemu adutu Alexu de Minauru, ki je slavil s 6:4 in 6:4. Avstralec je izkoristil težave Srba in na koncu zasluženo zmagal.

Novak Đoković je po izgubljenem servisu in vodstvu Avstralca s 5:4 v prvem nizu zahteval zdravniško pomoč, a masaža podlahti ni veliko pomagala, Srb tudi v nadaljevanju ni bil pravi in na koncu na svojem drugem dvoboju z De Minaurjem prvič izgubil.

Srba so po nepričakovanem porazu novinarju zasuli z vprašanjem o njegovi poškodbi. Je morda ogrožen njegov nastop v Melbournu? “Mislim, da bo vse v redu, je pa bolečina imela velik vpliv pri servisu in forhendu, a o tem ne želim preveč govoriti, saj ne želim ničesar odvzeti De Minauru, ki je bil kot vedno izjemno čvrst. Čestitam mu kot tudi Avstralcem. Gremo dalje, moje misli so že v Melbournu,” je navijače potolažil Đoković in priznal, da je pokal izkoristil kot del priprav za akcijo na OP Avstralije.

“Pričakujem, da bom lahko tam igral svoj najboljši tenis. Nikoli ni lepo izgubiti, a poznate me, ne bom dolgo razmišljal o tem,” je še dodal.

Đoković bo na turnirju v Melbournu, ki se začenja 14. januarja in konča 28. januarja, lovil že 11. naslov.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!