Starejšega Dončića so v Beogradu obkrožili novinarji (VIDEO)

Evroliga 7. Apr 202311:15 1 komentar
Saša Dončić v Beogradu; FOTO: Guliverimage

V predzadnjem krogu rednega dela evrolige je Crvena zvezda doma gostila Olympiakos in grškega predstavnika premagala z izidom 87:79. Srečanje si je v prvi vrsti Hale Aleksandar Nikolić ogledal tudi oče Luke Dončića, nekdanji košarkar Saša Dončić.

Bivši kadetski reprezentant Jugoslavije je bil po srečanju atrakcija beograjske sedme sile.

Med drugim je dejal, da se njegov nekdanji klub – za mlajše selekcije Zvezde je zaigral kot najstnik – lepo razvija, pokomentiral predstave svojega sina čez lužo in še enkrat več namignil, da bo morda Luka ob koncu svoje kariere oblekel dres rdeče-belih. “Dokler obstaja upanje, se bo Luka z ekipo boril za uvrstitev v končnico. Sicer pa gleda vse, NBA, evroligo, obožuje košarko,” je povedal Saša Dončić.

Na vprašanje, ali obstaja kakršna koli verjetnost, da v prihodnje njegov sin igra za Crveno zvezdo, je Dončić sr. odgovoril: “To ga je nekdo vprašal že na evropskem prvenstvu leta 2017 in mislim, da je odgovor pozitiven.”

Saša Dončić:

Dončič starejši je danes v Srbiji ena izmed glavnih zgodb v srbskih medijih, saj so njegovo spremljanje zmage nad Olympiakosom omenili vsi resnejši časniki in spletne strani. Informacija ni presenečenje. Oče zvezdnika Dallasa je bil v sezoni 1991/1992 član Crvene zvezde in nekaj tekem zbral celo za člansko ekipo.

Vrhunci srečanja Crvena zvezda – Olympiacos:

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje