Đoković se je v solzah poklonil preminulim v tragediji (VIDEO)

ATP 13. Maj 202310:25 2 komentarja

Srbski teniški šampion Novak Đoković v teh dneh meri moči s konkurenco na odprtem prvenstvu Italije v Rimu. Po zmagi proti Argentinci Tomasu Martinu Etcheverryju je v domovino poslal čustveno sporočilo podpore svojcem preminulih v tragediji v osnovni šoli Vladislav Ribnikar.

Potem ko na turnirjih v Monte Carlu in Banja Luki ni dosegel zastavljenih ciljev, Novak Đoković formo pred odprtim prvenstvom Francije pili na mastersu v Rimu, na katerem je v drugem krogu z 2:0 v nizih odpravil Argentinca Tomasa Martina Etcheverryja.

A bolj kot zmaga danes v medijih odmeva Novakov čustveni nagovor po tekmi, v katerem se je spomnil vseh žrtev nedavnega streljanja na osnovni šoli Vladislav Ribnikar v Beogradu.

“Žal mi je, da se nisem mogel oglasiti prej. Moje iskreno sožalje vsem svojcem in prijateljem žrtev, sam si kot oče lahko samo predstavljam, kako se počutijo starši. Želim jim moči in ljubezni, da prebolijo tu. Imajo mojo podporo,” je po tekmi s cmokom v grlu sporočil srbski teniški igralec.

Đoković je posebno sporočilo pustil tudi na kameri, na katero je zapisal: “Sveti Vasilije Ostroški, prosi Boga za nas. OŠ Ribnikar.”

Po zmagi tudi bolj prijetno druženje

V Rimu si je tekmo Novaka Đokovića v živo ogledal tudi sloviti portugalski nogometni trener Jose Mourinho, ki trenutno v večnem mestu sedi na klopi tamkajšnje Rome. Portugalec in Srb sta se po tekmi tudi srečala, legendarni trener je v spomin dobil tudi Novakov avtogram. Družbena omrežja pa so si dala duška tudi s šalami na račun tega, kdo je dal avtogram komu.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje