Podrobnosti zvezdniške smučarske zaroke

Alpsko smučanje 10. Apr 202410:18 0 komentarjev
Foto: Profimedia

Smučarska zvezdnika Mikaela Shiffrin in Aleksander Aamodt Kilde sta minuli teden storila naslednji korak v svoji zvezi in se zaročila. Norvežan je zdaj razkril nekatere podrobnosti sanjske snubitve.

Najbolj znani smučarski par je novico o svoji zaroki objavil na družbenih omrežjih. Čeprav datum poroke dvojec še ni razkril, pa je Kilde za norveško televizijo NRK izdal, da je odločitev, da bo Mikaelo Shiffrin zaprosil za roko, sprejel po hudi poškodbi v začetku letošnjega januarja.

“Pravzaprav sem v bolnišnici spoznal, da je Mikaela ženska mojega življenja. Ko so me iz bolnišnice v Bernu premestili v Innsbruck, sem bil o tem prepričan. Poklical sem domov, naročil prstan in ga nato prevzel od brata,” je dejal 31-letnik.

Američanko, ki je prejšnji mesec slavila svojo 97. zmago v svetovnem pokalu, je nato zasnubil po zaključku svetovnega prvenstva v Saalbachu in Hinterglemnu v svojem stanovanju v Innsbrucku. “Sprva sploh ni razumela in je le stala. Vprašala me je, zakaj ji ne nadenem prstana. Odgovoril sem ji, da mora najprej privoliti. Vse skupaj je bilo videti zelo smešno,” je še pristavil Kilde, ki naj bi po poročanju Blicka za zaročni prstan odštel med 15.000 in 20.000 evri.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!