Srbski orjak poslal sporočilo Miranu Fabjanu (VIDEO)

SK Fight 26. Feb 20249:07 1 komentar
Darko Stošić
Darko Stošić Foto: Profimedia

Najboljši srbski težkokategornik v MMA Darko Stošić je na borilnem spektaklu na KSW v Gliwicah ponovno navdušil in svojega nasprotnika Matheusa Scheffla ugasnil že v prvi rundi.

Darko Stošić je v nedeljo v Gliwicah ponovno pokazal, da je eden najboljših težkokategornikov. Ne samo na Balkanu in Evropi, ampak tudi širše.

Srbsko Kladivo se je na KSW Epic udaril z brazilskim orjakom Matheusom Shefflom, ki pa ni imel nobenih možnosti.

So seriji udarcev je Brazilec nemočno padel na hrbet, Stošić pa je svojo nalogo dokončal na tleh. Scheffel se je nemočno branil, nato pa ga je rešil sodnik.

32-letni srbski orjak je v KSW povezal tretjo zmago zapored. Vse je vpisal v svojo zbirko s predčasnim koncem. Skupaj ima zdaj 20 zmag in šest porazov.

View this post on Instagram

A post shared by KSW (@ksw_mma)

Naslednji tekmec Slo Rocky?

Stošić je na najlepši način poslal sporočilu slovenskemu borcu Miranu Fabjanu, s katerim sta se pred dnevi veliko zbadala po družbenih omrežjih.

“Imam nek posel na Poljskem, nato, če bo imel čas, dam priložnost našemu dragemu Rockyju,” je zapisal.

Miran Fabjan
Miran Fabjan bo še drugič zapored nastopil v glavni borbi večera na FNC spektaklu. Foto: FNC

A še prej ga čaka težka hrvaška ovira

Fabjan, ki je trenutno pravi hit v MMA na Balkanu, je v sredini decembra z epsko predstavo v Sarajevu ponovno navdušil in zatresel svet MMA, 30. marca pa ga v Stožicah čaka dvoboj s hrvaškim borcem Mariom Žgelo. Mnogi mu že tukaj ne pripisujejo veliko možnosti, a podobno je bilo tudi v Sarajevu, pa vsi vemo, kako jo je odnesel Tomislav Spahović.

Če bo Fabjan preskočil Žgelo, bi se lahko s Stošićem udarila na FNC v Beogradu, a vprašanje je, kakšne obveznosti ima Srb pri poljski organizaciji KSW.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje