Krvava mojstrovina slovenskega Rockyja (VIDEO)

SK Fight 17. Dec 202313:05 0 komentarjev
Miran Fabjan
Miran Fabjan Foto: FNC MMA

Slovenski borec Miran Fabjan, ki je znan tudi po vzdevku slovenski Rocky, je v glavni borbi na dogodku FNC v sarajevski Zetri v treh rundah uničil domačega ljubljenca Tomislava Spahovića.

Potem ko je v petek pod okriljem srbske organizacije SBC z zmago v borbah brez rokavic debitiral povratnik kletko Uroš Jurišić, je dan kasneje v Sarajevu novo zmago v MMA zabeležil nekdanji kralj v K-1 Miran Fabjan, ki je v treh rundah psihično, še bolj pa fizično uničil Tomislava Spahovića.

Bosanska Zver z nemškim državljanstvo je dvoboj odlično začel. Uspel je ujeti brco Primorca in ga spravil na tla, a ravno tam, kjer bi lahko nekaj naredil, je bil premalo aktiven in Rocky se je uspešno izvlekel, ob tem pa Bosancu s komolci odprl glavo.

Zaključek borbe v Zetri:

Enako je bilo tudi v drugi rundi. Fabjan je ves čas komentiral borbo, Zver pa je Slovenca znova spravila na tla, a tudi tokrat je bilo brez uspeha. Povsem izčrpani domači ljubljenec se je znašel v brezizhodnem položaju, ko ga je rešila sirena, ki označuje konec runde.

Nabildani Spahović je v tretji rundi ugasnil, ni mogel več niti stati na nogah, Fabjan pa se je z njim igral in ga pozival, da vstane. To se je nekajkrat ponovilo, ko je sodnik imel dovolj in zmago podelil Rockyju.

Sporočilo tudi za Jakoba Nedoha

“Sem največja zvezda na Balkanu, najboljši borec pa Jakob Nedoh. Moral bo le priti k meni na tečaj, bo tudi sam poletel. Le malce mora odpreti usta. Ta zmaga je tudi tvoja, zelo sem ponosen nate,” je v pogovoru za Fajt 386 Nedohu poslal sporočilo 38-letna slovenska borilna legenda in dodala, da se želi februarja boriti proti prvaku FNC poltežke kategorije Mateju Batiniću.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!