Snoop Dogg tekel na ameriških olimpijskih kvalifikacijah (VIDEO)

Atletika 24. Jun 202414:30 0 komentarjev
Snoop Dogg po prihodu v cilj. FOTO: Profimedia.

Gost ameriških kvalifikacij za olimpijske igre, ki te dni potekajo v Eugenu, je tudi Snoop Dogg. Sloviti ameriški raper se je na stadionu Hayward Field celo preizkusil v teku na 200 metrov. Kako mu je šlo?

Snoop Dogg, eden najbolj slovitih ameriških raperjev, bo med olimpijskimi igrami v Parizu sodeloval kot komentator ameriške televizijske hiše NBC, očitno pa se je za ogrevanje odločil, da obišče Eugene, kjer se ameriški atleti in atletinje te dni potegujejo za nastop na olimpijskih igrah.

V Eugenu je požel veliko pozornosti, spoznaval najboljše ameriške atlete in atletinje, kot atlet, in sicer spritner, pa se je preizkusil tudi sam.

Tekel je namreč na 200 metrov v družbi nekoč enega najboljših sprinterjev na 200 metrov, Ata Boldona iz Trinidada in Tobaga, in ameriškega dvoranskega rekorderja v teku na 200 metrov Wallaca Spearmona.

V skoku s palico se, k sreči, ni preizkusil. FOTO: Profimedia.

V cilj je 52-letni glasbenik s pravim imenom Calvin Cordozar Broadus Jr. pritekel v času 34,44, v spodnjem videu pa si lahko ogledate, kako je bilo.

Če bi moral na doping kontrolo …

Po nastopu mu ni bilo treba na doping kontrolo. Če bi moral, pa vsi, ki smo slišali o njem, vemo, kaj bi ga najverjetneje doletelo. To, kar se je pred štirimi leti zgodilo zvezdniki ameriškega sprinta Sha’Carri Richardson, ki je zaradi uporabe marihuane ostala brez nastopa na zadnjih olimpijskih igrah v Tokiu …

Tek Snoop Dogga na 200 metrov:

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!