Nikoli videne fotografije želel prodati za astronomsko ceno

Avtomoto 28. Jan 202318:54 0 komentarjev
Foto: Guliverimage

Družina Michaela Schumacherja se je borila, da bi preprečila razkritje "skrivnih" fotografij legende formule 1, ki jih je tri leta po njegovi tragični nesreči naredil družinski "prijatelj". Za zdaj neznana oseba naj bi fotografije posnela leta 2016 in jih pretihotapila iz hiše nekdanjega dirkača ob Ženevskem jezeru, kasneje pa jih je želela prodati za vrtoglavo ceno - okoli milijon evrov.

Od šokantne smučarske nesreče leta 2013 nismo videli nobenih Schumacherjevih fotografij ali videoposnetkov, čeprav so prejšnji teden v javnosti zaokrožile najnovejše informacije o njegovem zdravstvenem stanju.

Legendarni Nemec je v nesreči na smučanju v francoskih Alpah utrpel hude poškodbe in je bil sprva v umetni komi. Prebudil se je leto dni pozneje.

Od takrat nekdanji voznik Ferrarija in Mercedesa okreva na svojem domu v Švici skupaj z družino.

Anonimni fotograf je izkoristil priložnost in je želel različnim medijem prodati fotografije s pogledom na 54-letnika.

Kot poroča The Sun, so bile vse ponudbe “fotografa” zavrnjene: zadevo so preiskovali tudi na sodišču v Offenburgu v Nemčiji, kjer pa niso navedli identitete avtorja slik.

Schumacherjeva družina naj bi zahtevala čim večjo zaupnost preiskave, da bi se izognili medijskemu razburjenju okoli afere. Omenjenih fotografij še nihče ni imel priložnosti videti, po spletu pa krožijo številne govorice: najverjetneje je, da je na fotografijah Michael Schumacher, ki leži v postelji in nič več.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!