Največja zmagovalka nogometnega spektakla je Taylor Swift (FOTO)

Ameriški nogomet 12. Feb 20248:06 0 komentarjev
Taylor Swift Travis Kelce
Foto: Profimedia

Najbolj gledan športni dogodek leta v Združenih državah Amerike – finale lige NFL v ameriškem nogometu oziroma Super Bowl – je s tribun stadiona Allegiant v Las Vegasu spremljalo veliko znanih imen. Največ pozornosti je bila deležna pevka Taylor Swift, ki je na koncu srčnemu izbrancu Travisu Kelceju podarila zmagovalni poljub.

Finale lige NFL je ponudil razburljiv zaključek, saj je boljšega med Kansas City Chiefs in San Francisco 49ers določil šele podaljšek. Velike zmage, druge zapored na Super Bowlu, so se na koncu veselili nogometaši iz Kansas Cityja, ki so tekmo dobili s 25:22 in postali prva ekipa po 19 letih, ki je ubranila naslov.

Šov v ameriški meki igralništva in pregrehe pa je znova privabil tudi številna imena iz sveta filma, glasbe in estrade. Blestela je Taylor Swift, sicer partnerica zmagovalnega člana moštva Travisa Kelceja. Manjkali niso niti drugi pomembni Američani, glasbeno dogajanje pred tekmo in med polčasom (takrat so na svoj račun prišli tudi oglaševalci) pa je bilo znova vsaj enakovredno tekmovalnemu. Zbrali smo nekaj utrinkov glavnih zvezdnikov, ki so se zbrali v Las Vegasu.

Taylor Swift in Travis Kelce. Foto: Profimedia
Himno je zapela Reba McEntire. Foto: Guliverimage
Glasbeni program ob polčasu je pripadel Usherju. Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Na odru se mu je pridružila Alicia Keys. Foto: Guliverimage
Tim Cook. Foto: Profimedia
Taylor Swift v družbi Ice Spice. Foto: Profimedia
Hailey in Justin Bieber. Foto: Profimedia
Paul Rudd. Foto: Guliverimage
Elon Musk. Foto: Guliverimage
JayZ. Foto: Profimedia
Kim Kardashian. Foto: Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!