Shoppster ima rešitev – telovadba tudi med gledanjem tekme

Foto: Shoppster

Ena najpogostejših zaobljub je "več gibanja". Ena najpogostejših razvad pa je gledanje televizije. Še posebej v jesenskem in zimskem času, ko na programih Sportkluba ne manjka športnih vsebin. Našli smo način, da združimo obe "aktivnosti". In pri tem še prihranimo. Kako? Preprosto! Obišči Shoppster, ki od 19. septembra dalje z MEGA ponudbo omogoča prihranke tudi do 50%.

V ponudbi najdeš tudi številne pripomočke za vadbo doma, kar omogoča, da ostaneš v formi, obenem pa na televiziji ne zamudiš najljubše tekme Prve lige Telemach, košarkarskega spektakla ali dirke formule ena.

Dež, veter, nižje temperature niso ovira za tekaški trening

Na Shoppster najdeš izjemno ponudbo za ljubitelje teka – saj je v MEGO ponudbo vključena tudi magnetna tekalna steza Xplorer. Za njo zdaj namesto 400 evrov odšteješ le 189,90 evra.

Prav tako za pravo ugodje v domačem okolju preveri tudi široko izbiro TV sprejemnikov v Shoppsterjevi MEGA ponudbi, da bodo jesenski večeri bolj prijetni in napete tekme spektakularne.

Foto: Shoppster

Pri tem velja omeniti posebno možnost za vse Telemachove naročnike, ki lahko v sklopu MEGA ponudbe in tudi sicer na Shoppster.si prihranke še dodatno povečajo. Z registracijo v program zvestobe bodo namreč samodejno vključeni v Shoppster Smart Connect, ki omogoča možnost nakupa izdelkov na kar 24 obrokov brez obresti.

Ne veste, kako uporabiti Digitalni bon ´22?

Shoppster kljub velikim prihrankom v sklopu MEGA ponudbe omogoča tudi, da imetniki Digitalnega bona ´22 tega uporabijo v sklopu izdelkov, ki so vključeni v MEGA ponudbo. To pa pomeni le eno – še dodaten prihranek pri nakupu digitalnih naprav. In tudi teh ne manjka na policah spletnega trgovca Shoppster.si.

Foto: Shoppster