Dekolte je iz tekme v tekmo globlji, a je ni strah

Katar 2022 1. Dec 202217:33
Ivana Knöll pred tekmo med Hrvaško in Belgijo. Foto: Profimedia

Hrvaško manekenko Ivano Knöll, ki z vsem srcem navija za ognjene, so v Katarju hitro oklicali za najbolj vročo navijačico svetovnega prvenstva. A z njeno vedno bolj pomanjkljivo opravo tvega, da jo pod drobnogled vzamejo katarske oblasti.

V Nemčiji rojeno Hrvatico, ki je s svojo pojavo zaslovela že na SP 2014, pozna iz dneva v dan več ljudi. Prava zvezda je tudi v Katarju, kjer ni človeka, ki se ni bi ozrl za njo, “navijaško bazo” pa je močno okrepila tudi na Instagramu. V Katar je odšla s 670 tisoč sledilci, zdaj pa je številka že blizu milijona.

Veliko ljudi se sprašuje, kako to, da se lahko 26-letna hrvaška lepotica v Katarju tako brez skrbno razkazuje svoje atribute, a za zdaj težav še ni imela, niti se jih ne boji.

“Zakaj bi se bala aretacije. Zakaj bi bila aretirana za to, kar sem. Menim, da bikini ne more nikogar poškodovati, ali mu narediti kaj slabega,” je v pogovoru za ameriški tabloid TMZ dejala Ivana. “Če se motim, naj me aretirajo,” brez težav doda.

Hrvatica se je po prihodu v Doho v svojih “crokini” kopalkah sprehajala peščenih plažah, kar je bila prava paša za oči. “Nisem vedela, da bo moj video požel toliko pozornosti. Celotna dežela je govorila o tem. Vsi me poznajo, čutim, da ne grem nikomur v nos in da sem tukaj zaželena.”

Hrvaška lepotica je tudi stalna obiskovalka tudi tekem hrvaške nogometna reprezentance, ki je SP v Katarju začela z remijem proti Maroko, nato pa je razbila Kanado. Podobno deluje tudi Ivana, saj je tudi njen dekolte iz tekme v tekmo globlji. Mnogi si tudi zaradi tega želijo, da gre Hrvaška vse do konca.

Komentari

Vaš komentar