Jason Kidd je v Sloveniji, ‘šef’ Luke Dončića si je privoščil burger

Košarka 27. Jul 20238:45 0 komentarjev
FOTO: Facebook/Krmilnica

Trener Dallas Mavericks se želi na lastne oči prepričati, v kako dobri formi je prvi zvezdnik njegovega moštva Luka Dončić. V ta namen je prispel v Slovenijo, med drugim preizkusil kulinarične specialitete ene izmed ljubljanskih restavracij.

“Danes smo pa kar malo ponosni saj nas je obiskal Jason Kidd, trener Dallas Mavericks,” je na družbeno omrežje zapisal profil restavracije Krmilnica.

Ta se nahaja na Čopovi, najbolj obiskani ljubljanski ulici. Pripisali so še, da zdaj čakajo na obisk Luke Dončića in Gorana Dragića. Poletni odhod trenerjev NBA ekip v Evropo ni noviteta, saj smo tako v preteklosti na obisku v Stožicah videli tudi stratega Miamija Erica Spoelstro, Kidd pa je lani v Kölnu spremljal slovensko reprezentanco, saj je želel videti, kako Luka “uraduje” v dresu slovenske reprezentance.

Dončić se sicer vse od zgodnjega konca sezone v Ljubljani pripravlja na reprezentančno poletje in novo sezono. Iz ZDA so medtem prišli namigi, po katerih naj bi mu klub svetoval tudi kleščenje telesne teže. Več kot očitno je, da se je LD 77 resno lotil naloge. Dopoldneve je kot po pravilu preživljal v fitnesu ali pa se je uril na zunanjih površinah, ob popoldnevih pa se je košarkarsko uril v Tivoliju. Da se še kako dobro zaveda pomembnosti pomladno-poletnega obdobja, je nato potrdil še z investicijo v delovno dopolnitev oddiha na Krku. Tudi pri sosedih je namreč najel dvorano in podaljšal sodelovanje s priznanih strokovnjakom za kondicijsko pripravo Anžetom Mačkom. Že jutri se bo zglasil tudi na reprezentančnih treningih.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!