Jokićev trener izgubil živce: Kako trapasta vprašanja!

Košarka 20. Maj 202410:09 1 komentar
Malone
FOTO: Profimedia

Denver Nuggets so s porazom proti Minnesoti (90:98) zaključili sezono, v kateri je četa Michaela Malona skušala ubraniti naslov prvaka lige NBA. Po gorkem slovesu od tekmovanja je bilo na novinarski konferenci šefa strokovnega štaba ekipe iz Kolorada pričakovano komorno.

Michael Malone je bil videti tako, kot da bi bil povsem neprespan in bi mu nekdo v klubski jedilnici pred nosom sunil zadnje požirke sveže skuhane kave.

Film mu je “počil”, ko se je eden izmed novinarjev opogumil in ga vprašal, kako boleče se je soočiti z dejstvom, da je ekipa izgubila, potem ko so na začetku drugega polčasa njegovi fantje povedli že za dvajset točk.

“Naslednje vprašanje. Sezone je konec, to je boleče! Pa kaj potem, če smo vodili za dvajset?! Sezone je konec, mar ne razumete? Konec je, to je boleče,” je vidno frustriran odgovoril Malone in potem polglasno dodal: “Ta trapasta vprašanja!”

Za zmago v zahodni konferenci se bo tako namesto Denverja proti Dallasu Luke Dončića merila ekipa Minnesote. Kdo je vaš favorit?

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje