Kdo je lepotica, ki se je ustrašila ob poškodbi Blažiča? (VIDEO)

Košarka 28. Avg 202316:35 7 komentarjev

V trenutku, ko je prišlo do poškodbe slovenskega reprezentanta Jake Blažiča, nanj je s celotno težko padel gruzijski orjak Tornike Shengelia, so kamere opazile prestrašeno lepotico, ki panično teče na kraj nesreče. Dolgo se ni vedelo, kaj se dogaja, ko se je izkazalo, da je temnolasa lepotica dolgoletna partnerica gruzijskega košarkarja.

Salome Jugeli si je lahko hitro oddahnila, saj je njen soprog po sicer izredno neugodnem padcu lahko nadaljeval s tekmo, medtem ko  je krajšo potegnil Jaka Blažič. Blejski Ljubljančan je namreč z vidnimi bolečinami v hrbtu v spremstvu zdravnika odšel v garderobo, za zdaj pa še ni jasno, kako hudo je.

Kot smo izvedeli po tekmi, ga je pot vodila v bližnjo ambulanto, kjer bodo strokovnjaki opravili pregled z magnetno resonanco. Skrb povzroča podatek, da je imel Blažič že lani hude težave s hrbtom. “Ni bilo videti lepo. Skrbi me,” je z glavo zmajeval selektor Aleksander Sekulić.

Slovenska košarkarska reprezentanca je sicer v Okinavi (skupina F) brez težav prišla do druge zmage. Neugodno Gruzijo je ugnala z 88:67. Ponovno je blestel Luka Dončić, ki je dosegel kar 34 točk.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje