Nekdanji zvezdnik lige NBA globoko zabredel

Košarka 30. Jan 20248:46 0 komentarjev
Foto: Profimedia

Nekdanji zvezdnik lige NBA Rajon Rondo je bil v nedeljo v Indiani aretiran zaradi nezakonitega posedovanja strelnega orožja, marihuane in pripomočkov za uživanje drog.

Policija je nekdanjemu košarkarskemu zvezdniku odvzela prostost, a ga po plačilu varščine izpustila, poročajo ameriški mediji. “Policija ga je ustavila zaradi prometnega prekrška, zaradi vonja po marihuani pa je sledila preiskava avtomobila. V njem je našla pištolo, marihuano za osebno uporabo in pripomočke za uživanje drog,” je razkril tiskovni predstavnik policije.

Sedemintridesetletnik se ni prvič znašel v navzkrižju z zakonom, saj je leta 2022 ženi grozil z ubojem, tudi tedaj pa je nelegalno posedoval strelno orožje.

Rondo je sicer v bogati in uspešni 16-letni karieri v ligi NBA igral za Boston, Dallas, Sacramento, Chicago, New Orleans, Los Angeles Lakers, Atlanto, LA Clippers, njegov zadnji klub pa je bil leta 2022 Cleveland.

Pohvali se lahko z dvema naslovoma v ligi NBA, štirimi nastopi na tekmi vseh zvezd, v letih 2009 in 2012 pa je bil izbran tudi v najboljšo obrambno peterko lige.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!