Mike Tobey je hitro okreval (VIDEO)

Košarka 15. Jan 20249:15 0 komentarjev
Mike Tobey. Foto: ABA

Slovenski reprezentančni center Mike Tobey se ob nedavni evroligaški nezgodi v dresu beograjske Crvene zvezde vendarle ni huje poškodoval.

Kar nekaj negotovosti je povzročila četrtkova zmaga Crvene zvezde v Milano, saj so jo skupili kar trije beograjski košarkarji. Med njimi tudi ameriški center s slovenskim potnim listom Mike Tobey, ki je na parketu prebil le 27 sekund, nato pa padel na hrbet. Pregled z magnetno resonanco je nato vendarle ovrgel sume na kakšno hujšo poškodbo.

Slovenski reprezentant se je v nedeljo že vrnil pod koše in pomagal rdeče-belim Beograjčanom na poti do zanesljive zmage nad Borcem v 16. krogu lige ABA (90:74). Vknjižil je 13 točk in 6 skokov.

Zaigral je tudi že Luka Mitrović, ki je prav tako staknil poškodbo v Milanu. Preventivno je manjkal  Miloš Teodosić, ki je sicer že nared za igro, še kar nekaj časa pa bosta odsotna Nemanja Nedović in Nikola Topić.

Crvena zvezda bo sicer v 22. krogu evrolige v četrtek gostila Baskonio. Pričakovati gre, da se bo srbski publiki ob tej priložnosti prvič predstavil 24-letni ameriški organizator igre Javonte Smart.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!