V Srbiji zmanjkalo elektrike, Belgijce prepričali v igranje

Košarka 4. Jul 202210:54 > 11:10 1 komentar
Foto: Guliverimage

Košarkarski dvoboj kvalifikacij za nastop na svetovnem prvenstvu med Srbijo in Belgijo je že po dveh minutah prekinil izpad električne energije. Dvoboj se je prestavil na ponedeljek, Belgijci so želeli oditi in tekmo dobiti za zeleno mizo, a jih je delegat vendarle prepričal v igranje.

V Hali Čair v Nišu je gnetlo srbskih navijačev, želeli so pozdraviti svoje ljubljence, a je košarkarski praznik že po dveh minutah prekinil izpad električne energije.

Gostje so vodili s 6:3, ko je se je v dvorani stemnilo, po skoraj uri prekinitve in iskanja rešitve pa so kvalifikacijski obračun prestavili na ponedeljek, a Belgijcem se je mudilo domov. Želeli so, da se srečanje zaradi krivde organizatorja zabeleži z njihovo zmago.

Delegat jih je na koncu vendarle prepričal, da se danes ob 19. uri pojavijo v dvorani Čair, saj bi se obračun sicer registriral z 20:0 v prid srbske reprezentance.

Obe ekipi sta sicer že uvrščeni v drugi del kvalifikacij, kjer jima bodo družbo delale še reprezentance Latvije, Grčije, Turčije in Velike Britanije.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje