Barcelona po razkritju dresov za ‘el clásico’ žanje navdušenje

La liga 19. Okt 202311:45 0 komentarjev
FOTO: Guliverimage

Nogometni klub Barcelona od lanske sezone dalje nastopa z dresi, na katerih je njihov glavni sponzor digitalna glasbena storitev Spotify, prek katere lahko dostopaš do več milijonov skladb. Za zelo pomembno tekmo španskega prvenstva proti glavnemu rivalu Real Madridu, bo majice igralcev "Barce" krasil logotip ene izmed najbolj znanih svetovnih glasbenih zasedb.

Konec meseca (28. oktober) se bosta Barcelona in Real udarila v la ligi, srečanje pa bo prav posebno doživetje za ljubitelje kultne glasbene zasedbe The Rolling Stones.

Logotip njihovega najljubšega ‘banda’ se bo namreč v sodelovanju z aplikacijo Spotify pojavil na prsih katalonskega moštva.

Znameniti iztegnjeni jezik s polnimi ustnicami na rdeče-modri podlagi so trije člani zasedbe včeraj predstavili javnosti in s tem dali jasno vedeti, za koga bodo 28. oktobra na ‘el cásicu’ stiskali pesti. Mick Jagger, Keith Richards in Ronnie Wood so pozirali pred fotografi, trenutek njihovega sodelovanje s petkratnimi evropskimi prvaki pa ni naključje.

Britanska glasbena zasedba bo v teh dneh namreč izdala nov album z naslovom ‘Hackney Diamonds’, njihov prvi skupen izdelek po 18 letih.

Srečanje med največjima španskima rivaloma bo gostil olimpijski stadion Lluís Companys v Barceloni.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!