Besede Luke Modrića odmevajo v Turčiji

La liga 3. Nov 202317:07 0 komentarjev
Luka Modrić
Luka Modrić je velikan svetovnega nogometa. FOTO: Profimedia.

Navijači Reala že nestrpno pričakujejo debi mladega turškega nogometna bisera Ardee Gülerja, ki se je k belemu baletu iz Fenerbahčeja preselil letos poleti za 20 milijonov evrov. Mladi Turek se počasi vrača po poškodbi, zato je njegov debi v belem dresu le še vprašanja časa. Za dodatno neučakanost navijačev belega baleta sta z besedami poskrbeli tudi legendi kluba.

Nad 18-letnim Turkom so navdušeni tudi izkušenejši člani madridskega Reala, med njima tudi legendarna vezista in vrsto let vladarja sredina madriskega Reala Luka Modrić in Toni Kroos.

“Kar je rekel o Ardi Gülerju, je neverjetno, vse skupaj resnično napoveduje bleščečo prihodnost našega nogometaša,” je v članku zapisal turški Milliyet, nato pa citiral hrvaškega zvezdnika.

“Vse nas bo poslal v pokoj,” je v šali dejal prejemnik zlate žoge leta 2018, ki se ne more načuditi vragolijam mladega Turka, ki jih kaže na treningu.

Foto: Guliverimages

Kroos: Ta fant ni normalen

Nad mladeničem, ki še čaka na debi v dresu Madridčanov, je navdušen tudi nemški nogometaš Kroos. “Ta fant ni normalen. Počne stvari, ki jih pri 18 letih ni mogel nihče od nas. Njegova leva noga je neverjetna,” Turka obsipava s pohvalami tudi izkušeni Nemec.

Turški najstnik po poškodbi že trenira z ekipo, zato španski mediji ugibajo, da bi bil lahko njegov dan d prišel v ligi prvakov proti Bragi, ali pa proti Valencii po reprezentančni novembrski akciji, ko se bo Real udaril z Valencio.

“Ardino glavno orožje je posest žoge. Vedno želi iti naprej in igrati direktno proti vratom nasprotnika,” je svojega nekdanjega izbranca opisal Erol Tokgozler, ki ga je treniral v mlajših vrstah Fenerbahčeja. Gülerja si je neizmerno želela tudi Barcelona, na koncu pa je mladi Turek izbral beli balet.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!