Manuel Neuer razkril, da se je spopadal z zahrbtno boleznijo

Bundesliga 2. Nov 202213:22 0 komentarjev
Neuer. Foto: guliverimage

Vratar Bayerna iz Münchna in nemške nogometne reprezentance Manuel Neuer je razkril, da se je boril s kožnim rakom, zaradi česar je imel kar tri operacijske posege.

Šestintridesetletni nogometaš je prvič javno razkril, da je pred časom zbolel za rakom. Zaradi bolezni je bil operiran kar trikrat, čeprav ni navedel, kdaj natanko. Zaradi neprijetne izkušnje se je Neuer sedaj odločil, da javno spregovori o svojih zdravstvenih težavah, kar je napravil skupaj z rojakinjo in teniško igralko Angelique Kerber.

“Oba druži skupna zgodovina kožnih bolezni. Angelique se spopada s soncem povezano hiperpigmentacijo, jaz pa sem imel kožnega raka na obrazu, ki sem ga že trikrat operiral,” je v izjavi za javnost razkril Neuer.

“Prav zaradi tega pri negi kože ne sklepava kompromisov. Sam sem ves čas na prostem, prav tako prosti čas rad preživljam v naravi”« je še povedal član bavarskega nogometnega kluba.

Izkušeni vratar sicer ta čas okreva po poškodbi rame, ki jo je staknil sredi oktobra, a upa, da se bo na igrišče vrnil za zadnje tri tekme Bayerna pred začetkom svetovnega prvenstva v Katarju.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!