“Če sem lastnik kluba, takoj kupim tega igralca”

Nogomet 18. Jun 20248:00 > 10:16 5 komentarjev

Aleksander Čeferin se je včeraj v Wuppertalu družil s sedmo silo in se zelo prisrčno pozdravil z igralci slovenske nogometne reprezentance. Predsednik Uefe je bil zelo neposreden, ko je dobil vprašanje o enem od mladih članov Barcelone.

Trening slovenske reprezentance v Wuppertalu je obiskal tudi novinar španske nacionalne televizije (TVE).

Zanimalo ga je, kaj Aleksander Čeferin meni o komaj 17-letnem članu španske reprezentance in “blaugrane” Laminu Yamalu. “Če bi si lastil klub, potem bi bil on prvi igralec na seznamu mojih želja. V primeru, če bi seveda imel dovolj denarja zanj,” je bil Grosupeljčan poln hvale na račun mladega Španca.

“Za moje pojme je najboljši mladi igralec na svetu in bo kmalu tudi v celoti gledano najboljši nogometaš,” dodaja prvi mož evropskega nogometa.

Yamal
Yamal v španskem dresu na tekmi proti Hrvaški; FOTO: Guliverimage

Čeferin je odigral tudi prijateljsko srečanje, na katerem se je skupaj s funkcionarji NZS pomeril proti ekipi, sestavljeni iz strokovnega štaba slovenske reprezentance, na čelu s selektorjem Matjažem Kekom.

Fantasy: potegujte se za nagrade

Evropsko nogometno prvenstvo kot enega od športnih vrhuncev leta poglobljeno spremljamo tudi na Sportklubu, ob tem pa vas vabimo, da sodelujete v priljubljeni igri ‘evropski nogometni Fantasy 2024’.  Potegujte se za nagrade, zagotovili so jih McDonald’s, Shoppster, Pattex in Telemach.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje