Čustveno sporočilo ob slovesu od elite

Nogomet 23. Maj 202413:01 8 komentarjev
NK Rogaška
Foto: Jure Banfi

NK Rogaška se je s čustvenim zapisom na družbenih omrežjih odzval na novico, da so Slatničani ostali brez licence za naslednjo sezono.

Nogometna zveza Slovenije je včeraj pozno popoldne objavila odločitev – NK Rogaška je ostala brez prvoligaške licence za naslednjo sezono in se poslavlja od slovenske nogometne elite.

Športni direktor Nino Ivačič je v današnjem pogovoru za Siol sicer zatrdil, da njihov pravni boj še ni povsem končan, ampak realne možnosti za to, da črno-beli v prihodnji sezoni igrajo med elito, ni. Klub se je tako na družbenih omrežjih s čustvenim zapisom že poslovil od prvoligaškega nogometa.

“Nimamo zaposlenih v klubski administraciji, nimamo zaposlenih za vzdrževanje objektov, nimamo neomejenih sredstev, za nami ne stojijo državna podjetja, prav tako ne prihajamo iz bogate občine. Imamo prostovoljce, ki po službi kosijo igrišče in urejajo športni park, imamo ljudi, ki zapostavljajo družine, da Rogaška igra prvo nogometno ligo, imamo posameznike, ki sebi in bližnjim odrekajo, da nogometu dajejo, imamo ekipo, ki je pokazala, kam sodimo, imamo navijače, ki so z nami prepotovali Slovenijo. Nismo v kravatah in blišču. Smo preprosti in srčni. In srčnosti ni mogoče pridobiti z licenco. Takšen si. Ali pa nisi. Mi bomo srčni, pošteni tudi naprej. Brez licence,” so zapisali pri Rogaški.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje