Anglež si je ogledal tekmo s Srbi, kar je sledilo, ni pričakoval (VIDEO)

Euro2024 18. Jun 20249:43 0 komentarjev
Anglija
Foto: Profimedia

Na družbenih omrežjih je viralen postal posnetek navijača angleške nogometne reprezentance, ki si je v živo ogledal tekmo med Anglijo in Srbijo v nedeljo v Gelsenkirchnu.

V skupini C sta kmalu po remiju med Slovenijo in Dansko v nedeljo svoj uvodni obračun Eura 2024 odigrali še Anglija in Srbija. Obračun se je končal z minimalno zmago Angležev (1:0), tri točke je trem levom prinesel Jude Bellingham.

Srečanje v Gelsenkirchnu pa si bo prav posebej zapomnil angleški navijač, ki si je tekmo ogledal v živo. Na Tik Toku je namreč v ponedeljek objavil posnetek, kako se je na domovanju Schalkeja prebudil ob 4. uri zjutraj. V posnetku ves premražen sledilcem sporoča, da ga zebe, temu pa je dodal tudi kader povsem izpraznjenih tribun na Veltins Areni, ki pa jih še vedno osvetljujejo luči.

Medtem ko nekateri v komentarjih dvomijo v avtentičnost posnetka, češ kako so ga lahko varnostniki po tekmi ‘spregledali’ in kje je spal, pa spet drugi dodajajo, da vprašanje, koliko alkohola je moral spiti, da se mu je to pripetilo. V noči na ponedeljek je bilo sicer v Porurju le dobrih 10 stopinj Celzija, navijač pa je na posnetku oblečen v pulover. Ni zaman dodati, da je video hitro postal viralna uspešnica.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!