Atletico: Kot da gre za finale

Liga prvakov 8. Apr 201412:21 > 12:22

Ljubljana – Po neodločenem izidu na prvi tekmi (1:1) je Atletico pred povratno tekmo četrtfinala Lige prvakov pred svojimi gledalci v nekoliko boljšem položaju od Barcelone. Ekskluzivni prenos srečanja v sredo ob 20.00 na SK 1.

Velike težave s poškodbami, zaradi katerih bi lahko ostali brez Diega Coste in Arde Turana, ne zmanjšujejo želje Atletica po preboju med najboljše štiri moštva aktualne izvedbe Lige prvakov. Madričani so na prvi tekmi zabili zlata vreden zadetek, kar pomeni, da jim na sredini tekmi pred svojmi navijači zadošča že remi brez zadetkov.

Obnašali se bomo, kot da gre za finale. Iz prve tekme imamo dober rezultat, toda vse je še odprto. Vemo česa je sposobna Barcelona in morali bomo odigrati izjemno, če se želimo uvrstiti v polfinale. Že od prve minute se bomo morali boriti z vsemi močmi,” je borbeno vzdušje v slačilnici Atletica povzel Adrian Lopez.

  • NE SPREGLEJTE: V sredo ob 20.00 ekskluzivno na SK 1 Atletico Madrid vs. Barcelona!

Tako Lopez kot ostali člani Atletica se nadejajo, da bo za sredin spektakel v španski prestolnici nared tudi Diego Costa. “Pripravljen sem, vsi smo pripravljeni, da zaigramo, ko bo potrebno. Vsaka priložnost, ki jo dobim v tej ekipi, je pomembna in moramo biti pripravljen, da jo izkoristim,” pa je Lopez pripravljen, da poskušam kar čim bolj dostojno zamenjati odličnega soigralca.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images