Mešanović v Nemčijo, tarča tujih klubov tudi Milec?

Liga prvakov 7. Dec 201718:57 > 19:15
NK Maribor/Drago Wernig

Igra nekaterih igralcev Maribora v Ligi prvakov jasno ni ostala neopažena. Tako naj bi se pod drobnogledom nekaterih evropskih klubov znašla Jasmin Mešanović in Martin Milec.

Zlasti prvi naj bi bil vroča želja nemške Herthe, ki se v 18-članski Bundesligi nahaja na dvanajstem mestu. Berlinski klub išče novega napadalca in kot kaže je pripravljen seči v žep za mariborskega strelca gola proti Spartaku v Moskvi. 

Mešanović je za Maribor odigral že 29 tekem, dosegel devet zadetkov in zbral pet asistenc. Na zadnji prvenstveni tekmi proti Aluminiju zaradi poškodbe ne bo zaigral, tako da je povsem verjetno, da je v štajerski metropoli preživel vsega pol leta.

Nemški portal Transfermarkt namreč njegovo tržno vrednost ocenjuje na točno milijon evrov, s predstavo proti Sevilli včeraj pa si je svoje “delnice” zagotovo močno dvignil tudi Martin Milec. Desni bočni branilec je v preteklosti že igral v tujini in sicer za Standard iz Liegea ter bil posojen v Rodo iz Kerkradeja. Milčeva vrednost “kotira” okoli 720 tisoč evrov.

https://twitter.com/nkmaribor_en/status/938523236643540992