CR7 prijateljsko ‘zbadal’ Pepeja: “Zmagal bom!” (VIDEO)

Liga prvakov 23. Mar 202110:53 0 komentarjev
Ronaldo, Pepe, Juventus, Porto
Jonathan Moscrop Sportimage

Uefa je na svojem profilu, ki je namenjen spremljanju dogajanja v ligi prvakov, objavil zanimiv posnetek s povratne tekme osmine finala med Juventusom in Portom. Portugalci so se po podaljšku senzacionalno prebili v četrtfinale, tekmo pa je zaznamoval tudi besedni dvoboj rojakov in prijateljev, Cristiana Ronalda in Pepeja.

Cristiano Ronaldo se želi vedno meriti z najboljšimi,” so ob videu, ki razkriva besedni dvoboj, zapisali na profilu lige prvakov. Nekdanja soigralca pri Real Madridu, ki bosta na letošnjem Euru s Portugalsko branila naslov, sta si stala nasproti po številnih bitkah, ki sta jih bila skupaj.

Pepe je v dresu Porta s soigralci odlično zaustavil Ronalda, ki je na dveh tekmah vpisal samo asistenco. Portugalci so na koncu napredovali navkljub porazu v gosteh z 2:3, saj so dosegli več golo v gosteh.

Cristiano Ronaldo je Pepeju med povratno tekmo glasno zabičal, da naj nikdar ne zapusti igre, ker bi se rad veselil zmage z njim na zelenici.

“Igraj! Zmagal bom s tabo na igrišču. Zmagal bom s tabo na igrišču,” je v prijateljskem svojemu nekdanjemu klubskemu soigralcu sporočil Ronaldo, ki pa se na koncu ni veselil zmage, saj je stara dama izpadla iz elitnega tekmovanja.