Guardian se glede favorita v Katarju strinja s stavnicami

FIFA Svetovno Prvenstvo 29. Sep 202215:43 0 komentarjev
svetovno prvenstvo Katar
Foto: REUTERS/Ibraheem Al Omari

Nogometna reprezentanca Brazilije je prvi favorit za zmago na svetovnem nogometnem prvenstvu konec leta v Katarju, so zapisali pri britanskem časniku The Guardian.

Na Hrvaškem lahko, sodeč po tekstu omenjenega časopisa, z optimizmom pričakujejo tudi letošnji planetarni praznik nogometa, saj “ognjeni” kotirajo kot osma najmočnejša reprezentanca.

Guardian je za Brazilce uvrstil Argentino, ki že na 35 tekmah ni doživela poraza, Španijo, Nizozemsko, Nemčijo, Dansko, branilce naslova iz Francije ter Hrvaško ki se je tako visoko povzpela po zadnjih zmagah v ligi narodov nad Dansko in Avstrijo. Srbija na seznamu uveljavljenega britanskega časnika kotira kot deseta najmočnejša reprezentanca med sodelujočo 32-erico.

Svetovno prvenstvo v Katarju bo na sporedu med 20. novembrom in 18. decembrom letos.

Stavnice sodeč po kvotah v ospredje prav tako postavljajo Seleção. Povprečna kvota na Brazilijo na spletnih stavnicah se suče med koeficientoma 5 in 6, sledijo Francija (7.00), Anglija (7.00), Argentina (8.00) in Španija (9.00). Do desetega mesta glavnih favoritinj se potem razvrstijo še Nemčija, Nizozemska, Portugalska, Belgija in Danska.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!