Flick: Za mene je pomembna zmaga, škoda prejetega gola

Bundesliga 18. Mar 20219:26 0 komentarjev
Hansi Flick
REUTERS/Andreas Gebert

Hansi Flick ni skrival zadovoljstva po uvrstitvi Bayerna med najboljših osem ekip Lige prvakov. Bavarci so v osmini finala brez večjih težav izločili Lazio.

“Za mene je pomembno, da smo zmagali. Lazio se je zelo dobro branil, vendar mislim, da smo si povsem zaslužili zmago. Malce mi je žal, da smo tudi tokrat prejeli gol,” je po novi uvrstitvi Bayerna med najboljših osem evropskih ekip dejal Hansi Flick.

Vemo, kako močan je naš napad in igramo visoko tvegane dvoboje. Toda mislim, da je pomembno, da še naprej igramo v tem ritmu. Ko se branimo tudi v samem napadu, tako vršimo pritisk na nasprotnika. Jasno je, da bodo občasno tudi naši nasprotniki imeli priložnosti, toda tako želimo igrati,” je dodal trener Bayerna.

Bavarci bodo ime nasprotnika v četrtfinalu izvedeli v petek. Flick pred “plesom kroglic” nima posebnih želja. “Jasno je, da bomo imeli dobrega nasprotnika in pomembno je, da odigramo dve dobri tekmi, ker se želimo uvrstiti v polfinale. Če razkrijem, koga ne želim za nasprotnika, ga bomo zagotovo dobili,” se je nasmejal Flick.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!