Green Dragons opozarjajo upravo ljubljanske Olimpije

Nogomet 12. Apr 202411:57 0 komentarjev
Green Dragons
Foto: Jure Banfi

Medtem ko se po nogometni Ljubljani vse bolj razpihujejo govorice, da se maje trenerski stolček Zorana Zeljkovića, so člani navijaške skupine Green Dragons poslali jasno sporočilo podpore Ljubljančanu na klopi zmajev.

Ko nogometaši Olimpije na sedmih tekmah zmagajo samo dvakrat, za nameček pa v tem nizu izpadejo še iz pokalnega tekmovanja, je v zmajevem gnezdu to vselej znak za alarm.

Varovanci Zorana Zeljkovića so v zadnjih tednih bržkone zakockali obe domači lovoriki, vseeno pa so pred njimi veliki izzivi. Do konca sezone namreč Olimpijo čakata še dva večna derbija z Mariborom in pa gostovanje v Celju pri vodilnih grofih.

Rezultatska kriza je sprožila govorice, da se v taboru zeleno-belih pripravlja trenerska zamenjava, Planet nogomet je tako poročal, da je v Ljubljani hrvaški trener Tomislav Stipić, Nogomania ima informacije o tem, da se je celo že sestal s športnim direktorjem zmajev Goranom Boromiso. Naši viri so nam medtem potrdili, da se Stipić zadnje tedne res pojavlja po nogometnih stadionih po Sloveniji, njegovo ime pa je zaokrožilo tudi v povezavi s Koprom, ko se je s klopi kanarčkov poslovil Aleksandar Radosavljević, a je bila njegova služba ekspresno zaupana Oliverju Bogatinovu.

Tomislav Stipić
Tomislav Stipić novo trenersko službo intenzivno išče v Sloveniji. Foto: Profimedia

Trenerju v bran stopili člani navijaške skupine Green Dragons

Opisali smo že okoliščine, zaradi katerih krivde za nastalo situacijo v Olimpiji nikakor ne moremo naprtiti zgolj na ramena trenerja zmajev, ki pa v teh dneh razumljivo ne spi mirno. Klubska uprava se ob neposrečenih potezah in nenehnih informacijah o ne najbolj cvetoči klubski blagajni v iskanju miru zanaša predvsem na rezultat na igrišču, ki pa ga trenutno ni.

A če vodilni možje kluba v resnici razmišljajo o zamenjavi trenerja Zeljkovića, so pri takšni odločitvi dobili precej močnega ‘nasprotnika’. Navijaška skupina Green Dragons je namreč v nedavnem pozivu svojim članom na tekme nogometne Olimpije sporočila: “Vzdušje okrog kluba tradicionalno ni najboljše, ampak tega ste tako in tako že vajeni. Če bomo priča novi menjavi trenerja in človeka z zelenim srcem, pa zna biti še precej zanimivo.”

Zaključek sezone bo v Olimpiji precej pester, trenerske zamenjave pa vsaj do sredinega večnega derbija vendarle ne gre pričakovati.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!