Kako huda je poškodba Benjamina Šeška?

Nogomet 14. Okt 202321:37 0 komentarjev
Foto: Aleš Fevžer

Benjamin Šeško je bil še enkrat več prvo ime slovenske reprezentance ob sijajni zmagi proti Finski (3:0), ki varovancem Matjaža Keka na strežaj odpira vrata Eura v Nemčiji. A napadalec Leipziga je tokrat zaradi udarca v glavo odigral samo 59. minut. Kakšne so prve informacije glede resnosti poškodbe?

Nova reprezentančna tekma, nova dva zadetka izjemnega Benjamina Šeška.

Vzhajajoča zvezda svetovnega nogometa je na najpomembnejši tekmi ciklusa še enkrat več dokazala, kako zelo pomemben, če ne celo odločilen dejavnik slovenskih uspehov je.

Toda tokrat napadalec Leipziga kljub odločni predstavi tekme ni dokončal na zelenici. Zaradi poškodbe glave jo je zapustil v 59. minuti, potem ko je že v prvem polčasu doživel bližnje srečanje s podplatom Arttuja Hoskonena in okrvavljen tekmo igral s prevezo na glavi.

Prve informacije kažejo, da bo verjetno generacijski talent nared že za torkov obračun. “Videli bomo, do tekme v Belfastu so še trije dnevi. Potrebno ga je bilo zamenjati, a mislim, da bo lahko zaigral,” je o žilavosti svoje prve violine v napadu po tekmi razlagal selektor Matjaž Kek. Slovenski navijači si lahko torej oddahnejo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!