Kdo vse zapušča Maribor? Rešena še zadnja dilema

Nogomet 30. Maj 202412:37 2 komentarja
nogomet nk maribor nš mura ante šimundža aleks pihler
Foto: Jure Banfi

NK Maribor je objavil seznam nogometašev, ki po sezoni zapuščajo klubske barve. Na njem je tudi dolgoletni član vijolic Aleks Pihler.

Kar smo pred kratkim napovedali, se je uresničilo.

NK Maribor se z zaključkom sezone poslavlja od nekaterih posameznikov, ki so v vijoličastem dresu pustili močan vtis. Spret drugi so igrali v Ljudskem vrtu bolj epizodno vlogo.

Ishaq Rafiu ni več član NK Maribor. Pogodba, ki je bila veljavna do 31. maja 2025, je prekinjena. Z igralci, ki se jim iztekajo pogodbe ob koncu letošnje sezone, ne bodo sklenjeni novi dogovori. Aleks Pihler, Nemanja Mitrović, Itsuki Urata in Marko Zalokar prav tako zapuščajo Ljudski vrt. Vsem se zahvaljujemo za prispevek, predvsem Pihlerju in Mitroviću, ki sta bila z nami kar nekaj nekaj časa ter vmes prestala zahtevno obdobje. Še posebej Pihler, ki je pustil globoko sled,” je pojasnil športni direktor Marko Šuler.

Kot smo že poudarili, imajo v Mariboru bolj ali manj proste roke za iskanje novih delodajalcev tudi Marin Laušić, Marko Kolar in Luka Uskoković. Prva poletna tarča vijolic je njihov nekdanji član Robert Voloder, realizacija posla je vse bliže …

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje