CR od Pereza zahteva "realno odškodnino"

La liga 30. Dec 201711:03 > 11:05
Getty images/ Gonzalo Arroyo Moreno

Govorice o vse slabšem odnosu Cristiana Ronalda in predsednika Reala Florentina Pereza so dobile novo poglavje. Portugalec od kluba zahteva, da ga v primeru ponudbe izpusti za "realno odškodnino".

Cristiano Ronaldo lahko po trenutni pogodbi klub zapusti za milijardo evrov, kolikor znaša odkupna klavzula v njegovi zadnji pogodbi podpisani novembra 2016. Čeprav Portugalcu snubcev ne manjka (v prvi vrsti PSG in Manchester United), je cena tudi za najbogatejše klube na stari celini prevelika, da bi lahko resno razmišljali o njegovem odhodu iz Madrida.

Ravno zato tabor najboljšega nogometaša na svetu od predsednika Florentina Pereza zahteva, da bi ga poleti iz svojih krempljev izpustil za “realno odškodnino”, kar pomeni za največ 100 milijonov evrov.

Ronaldo bi s tem postal veliko bolj zanimiv številnim snubcem, med katerimi jih ni malo, ki bi zanj ekspresno odšteli omenjeni znesek. Ker so odnosi med Ronaldom in Perezom menda vse slabši, Portugalec menda niti ne želi govoriti s svojim predsednikom, se zdi možnost njegovega odhoda vse večja. Vseeno pa ne gre izključiti možnosti, da želi najboljši streec lige prvakov vseh časov s tem le izsiliti še izdatnejšo pogodbo.