Luka Elsner izgubil živce in postal spletni hit (VIDEO)

Nogomet 4. Jun 20237:12 0 komentarjev
Luka Elsner
Luka Elsner med tekmo proti Dijonu. FOTO: Profimedia.

Luka Elsner je v petek prišel do uspeha kariere in Le Havre popeljal do naslova v drugi francoski ligi, še pred koncem odločilne tekme proti Dijonu pa zaradi obnašanja svojih navijačev izgubil živce.

Le Havre je za naslov, ki mu je prinesel tudi prvo uvrstitev v prvo francosko ligo po letu 2009, v zadnjem krogu potreboval točko, tik pred koncem tekme pa ob vodstvu proti Dijonu imel vse tri, saj je vodil z 1:0.

Minilo je že pet minut sodnikovega dodatka, ko so navijači Le Havra vdrli na zelenico in začeli proslavljati velik uspeh, toda tekme uradno še ni bilo konec, zato je Luka Elsner, ki je bil pred uspehom kariere, izgubil živce in začel od jeze noreti po igrišču.

Zaradi nespametnega početja navijačev se je tekma namreč nadaljevala šele po 20-minutni prekinitvi, lahko pa se sploh ne bi, če bi se komu od igralcev ali uradnih oseb kaj zgodilo. Le Havre bi v najslabšem scenariju lahko ostal tudi brez velikega uspeha.

Kakorkoli že, to se k sreči ni zgodilo, po daljši prekinitvi so nogometaši obeh ekip odigrali še nekaj sekund, potem pa je sledil zadnji sodnikov žvižg in veliko zmagoslavje, ki bo v Normandiji trajalo nekaj dni.

Tudi in predvsem po zaslugi 40-letnega slovenskega trenerja, ki je ob tem postal pravcati spletni hit. V dobrem dnevu si je video njegovega ’’norenja’’, ki je zaokrožil po spletu, ogledalo že več kot milijon ljudi.

Luka Elsner ob koncu tekme: