Mbappejev štab se je odzval na namigovanja francoskih medijev

Ligue 1 8. Jan 202413:31 0 komentarjev
Kylian Mbappe
Kylian Mbappe; FOTO: Guliverimages.

Kyliann Mbappe oziroma njegova družina se je odzvala na govorice o tem, da naj bi Francoz po koncu sezone zapustil Ligue 1 in prestopil v Real Madrid. Eden izmed najboljših nogometašev na svetu je pohitel in že naslednji dan po objavi novice zadevo ovrgel.

Danes zgodaj zjutraj smo poročali o tem, da je “francoski Fabrizio Romano“, ki sliši na ime Santi Aoune razkril bombastično vest, da Mbappe poleti zagotovo odhaja igrat v la ligo.

V taboru francoskega napadalca, za katerega kariero pridno skrbi kar njegova družina, so hitro zanikali namigovanja, da naj bi po izteku pogodbe s Paris Saint-Germainom 25-letnik poleti preselil na Iberski polotok.

“Glede Kylianove prihodnosti ne obstaja nikakršen dogovor. O tem, kaj se bo zgodilo po poteku pogodbe, niso stekli nobeni pogovori. Na časovnico njegovih dogovarjanj, nazorov in odločitev ne more nihče in nič vplivati,” je sporočila nogometaševa družina.

Pred tem je v nedeljo angleški časnik The Times poročal, da je Francoz zavrnil ponudbo iz Madrida, ker ni bil navdušen nad njihovo ponudbo, in da bo zdaj prisluhnil klubom iz angleške premier lige.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!