Nagrada za trud – prva profesionalna pogodba

Nogomet 9. Jul 202114:47 0 komentarjev
Miha Kancilija ob podpisu prve profesionalne pogodbe, foto: NK Bravo.

Z ljubljanskim prvoligašem iz Šiške je prvo profesionalno pogodbo podpisal Miha Kancilija, so sporočili iz Brava. Komaj 20-letni vezist je v minuli sezoni v prvi ligi odigral 23 tekem in dosegel dva gola.

“Iz meseca v mesec si je s trdim delom na treningih izbojeval vedno večjo minutažo. Sedaj pa si je mladi 20-letni član mladinskih reprezentanc Slovenije po 84 nastopih za NK Bravo, skoraj 4000 minutah na zelenici in 11 golih izboril tudi svojo prvo profesionalno pogodbo,” so ob podpisu pogodbe sporočili iz NK Bravo.

Miha Kancilija je pogodbo podpisal do konca sezone 2022/23 in bo na hrbtu še naprej nosil številko 21: “Vesel sem, da sem svojo prvo profesionalno pogodbo podpisal prav v NK Bravo. Tu se dobro počutim, s fanti se odlično razumemo, smo mlada klapa in iz sezone v sezono želimo napredovati,” je povedal Kancilija.

Že v četrtek so v Bravu sporočili, da je novo pogodbo podpisal 24-letni napadalec Mitja Križan. V Ljubljano se je vrnil iz belgijskega Lommela, kjer se mu je iztekla posoja.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!