Največja poletna okrepitev Maribora za nekaj časa na stranski tir

Nogomet 18. Jul 202313:12 0 komentarjev
Hilal Soudani; FOTO: Jure Banfi

Vijoličasti se pripravljajo na povratno tekmo prvega kvalifikacijskega kroga za uvrstitev v evropsko konferenčno ligo proti Birkirkari. Na Malti bo še kako vroče (tudi zrak naj bi imel do 40 stopinj Celzija), saj se je prva tekma v Ljudskem vrtu končala z 1 proti 1. Žal ekipi najbolj trofejnega slovenskega kluba ne bo na voljo pomemben člen napadalne vrste.

“Hilal Soudani po poškodbi ramena med prvo tekmo v Ljudskem vrtu, ko je po dvoboju z nasprotnim branilcem prišlo do nesrečnega padca, ne bo mogel pomagati moštvu. Ne v četrtek proti Birkirkari, prav tako ne na nekaterih naslednjih tekmah,” sporočajo z Mladinske ulice 29.

“Pri Soudaniju gre za težjo poškodbo ramena, trenutno pa še ne moremo predvideti, kako dolgo bo trajalo okrevanje. Klinična slika bo pokazala, ali bo potreben operativni poseg,” je pojasnil dr. Matjaž Vogrin, vodja klubske zdravniške službe.

Po tekmovalni plati je strokovni štab vmes že pripravil nov načrt, saj je prvi pregled pokazal, da izkušenega alžirskega krilnega napadalca nekaj časa ne bo med kandidati za nastop. Namesto njega bo na seznamu potnikov na Malto Tine Čuk, kdo bo dobil priložnost v začetni enajsterici, pa bo znano po zaključnem delu priprav na tekmo, so še zapisali na uradni strani kluba.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!