Slavnemu teniškemu paru nudijo bogastvo, če posname film za odrasle

Tenis 18. Jul 202312:31 0 komentarjev
FOTO: Guliverimage

Stefanos Cicipas in Paula Badosa sta tačas verjetno kar najbolj znan par, ki prijateljuje na teniški turneji. Grk in Španka sta zelo aktivna na družbenih omrežjih, svoje medsebojne naklonjenosti niti malo ne skrivata pred očmi javnosti.

Svoj intimen odnos je par “Cicidosa” razkril med letošnjim Odprtim prvenstvom Francije, iskrica pa naj bi preskočila že med turnirjem v Rimu. Maja sta ustvarila skupen profil na Instagramu, ki ima že skoraj 80.000 sledilcev.

Pretekla dva meseca sta posnela številne skupne posnetke, v katerih se neizmerno zabavata, poleg tega sta drug drugega spodbujala na tekmah. Po porazu obeh na Wimbledonu in potem, ko sta bila – zaradi težav Španke s hrbtom – primorana odpovedati sodelovanje v tekmovanju mešanih parov, je na njun račun romala ponudba, da za bogato finančno nadomestilo posnameta film za odrasle.

View this post on Instagram

A post shared by @tsitsidosa

Spletna stran My.Club, ki ponuja videoposnetke parov, ki imajo spolne odnose, ju je želel prepričati s ponudbo v višini nekaj manj od 90.000 evrov. Podpredsednik platforme Mike Ford je na simpatični špansko-grški parček naslovil sporočilo in med drugim zapisal: “Draga Stefanos in Paula! Opazil sem, da sta žal izpadla iz letošnjega turnirja v Wimbledonu. Teniški navdušenci po celem svetu so zagotovo razočarani, da najbolj priljubljenega para ne bodo videli tekmovati skupaj. Vseeno se jim lahko odkupita tako, da redno (trikrat na teden letno) ustvarjata vsebine za plačljivo stran My.Club. Paula bi lahko recimo pokazala, kaj je imela v mislih, ko je razlagala o romantičnih sanjah s Stefanosom.”

Cicipas je trenutno 5. igralec sveta, Badosa je bila lani aprila na drugem mestu WTA lestvice.

Sicer nihče ne poroča, ali sta ponudbo “golobčka” sprejela, a verjetno bosta vsaj ta del svoje intime zadržala zase. Navsezadnje sta z nastopi v Wimbledonu minula dva tedna zaslužila skoraj trikratnik ponujenega zneska omenjene spletne strani.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!