Navijači Atalante Iličiću pripravili čudovito presenečenje (FOTO)

Nogomet 26. Okt 202311:15 1 komentar
Fotografija s slovesa od kluba in navijačev; FOTO: Guliverimage

Navijači Atalante so se na poti do gostovanja v Avstriji pomudili tudi v štajerski metropoli. Razlog? Postanek so naredili pri nekdanjem zvezdniku njihovega najljubšega kluba, ki je črno-moder dres s ponosom nosil pet let, lani pa prestopil k vijoličastim.

Sloviti navijači “Curva Nord 1907” so se ustavili v Mariboru in se “Jojotu” zahvalili za pet let, v katerih je dosegel vrhunec svoje kariere.

Med drugim je z Atalanto kar tri sezone zapored nastopal tudi v ligi prvakov. Zdaj se morajo pristaši “boginje” (La Dea), kot je vzdevek kluba, zadovoljiti z igranjem prvega moštva v evropski ligi. Popoldne se bo zasedba Gian Piera Gasperinija v Gradcu pomerila s Sturmom.

V skupini D je italijanski predstavnik trenutno s 6 točkami na prvem mestu pred portugalskim Sportingom iz Lizobne, Sturmom in poljskim Rakówom iz Częstochowe.

Dva avtobusa “tifozov” sta naredila postanek v Ljudskem vrtu in z glasnim petjem Josipa Iličića priklicala iz klubskih prostorov. Po kratkem druženju in fotografiranjem je nekdanji slovenski reprezentant navijačem in klubu zaželel srečo in jo mahnil na dopoldanski trening.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje