Nikoli še ni videl česa takega (VIDEO)

Nogomet 5. Avg 202310:12 0 komentarjev
Marcelo
Foto: Profimedia

Argentinski nogometaš Luciano Sanchez, ki ga je na tekmi pokala libertaores težje poškodoval nekdanji zvezdnik Reala Marcelo, bo z igrišč odstoten leto dni. Klubski zdravnik je dejal, da še nikoli ni videl česa takega.

Na obračunu med Fluminense in Argentinos Juniors je Marcelo pohodil Luciana Sancheza, Argentinčeva nova pa je šla dobesedno na pol. Marcelo je po tem, ko je videl, kaj je storil, v solzah zapustil igrišče, enako pa velja za nesrečnega Sancheza, ki ga čaka od 10 do 12 mesecev okrevanja.

Čeprav se je sprva zdelo, da je šlo za prelom noge, so iz Argentinosa kasneje sporočili, da gre za izpah kolena. “Zdravnik sem že 23 let, a še nikoli nisem videl česa takega. Šlo je skoraj za ločitev golenice in stegnenice,” je za radio D Sports povedal klubski zdravnik Argetinosa Alejandro Ronconi.

Sancheza čakajo številne operacije, da mu kolenski sklep spravijo v prvotno stanje, nato pa se bo začela dolga in mučna rehabilitacija. Po videnem je težko verjeti, da bo Sanchez še kdaj igral profesionalni nogomet, a upanje umre zadnje.

Javil se je tudi Marcelo

Po grdem štartu, ki je povzročil grozljivo poškodbo, se je oglasil tudi brazilski zvezdnik. “Danes sem preživljal težke trenutke na igrišču. Ponesreči sem poškodoval prijatelja. Luciano, želim ti najboljše možno okrevanje,” je na Instagramu zapisal 35-letni nogometaš.

Na njegovo besede so se odzvali tudi pri Argentinosu, ki so se mu zahvalili za besede ter pripisali: “Smo rivali, ne sovražniki.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!