Nekdanji as Reala zajokal, ko je videl, kaj je storil (VIDEO)

Nogomet 2. Avg 202310:26 1 komentar
Marcelo
Foto: Profimedia

Nekdanji nepogrešljivi člen obrambe madridskega Reala Marcelo je na obračunu med Fluminensejem in ekipo Argentinos težje poškodoval Luciana Sancheza. Brazilec je prejel rdeči karton, Argentinec pa je igrišče zapustil na nosilih.

Na tekmi prvega kroga pokala libertadores smo bili priča eni najhujši poškodbi v zgodovini nogometa. 35-letni Marcelo, ki je kar 15 let igral za belo balet, je imel žogo v svoji posesti, ko mu jo je skušal Argentinec odvzeti. Boj za žogo se je spremenil v nočno moro. Brazilec je Sancheza tako močno ‘zahodil’, da se mu je nogo zlomila kot šibica.

Argentinec je zaradi hudih bolečin komaj ostal pri zavesti, Marcelo pa je po tem, ko je videl, kaj je storil, v solzah zapustil igrišče in se držal za glavo. Zaveda se, da bo Argentinec po tako hudi poškodbi težko nadaljeval nogometna kariero.

Marcelo je Real zapustil leta 2022 in odšel v pirejski Olympiacos, kjer pa so se mu hitro odpovedali in ga brez odškodnine prepustili drugemu. Vzel ga je Fluminense, kjer je brazilski bočni branilec tudi začel svojo nogometno kariero.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje