Petrol po slovenski nogometni zvezi tudi pri sosedih

Nogomet 6. Feb 202415:39 0 komentarjev
HZS
Foto: Profimedia

Skupina Petrol je sklenila triletno pogodbo o partnerskem sodelovanju s hrvaško krovno nogometno zvezo. S tem je Petrol postal uradni sponzor Hrvaške nogometne zveze (HNS), so danes sporočili iz podjetja.

Triletno pogodbo so na sedežu HNS v Zagrebu podpisali predsednik uprave skupine Petrol Sašo Berger, predsednica hrvaške uprave Petrola Simona Kostrevc, član uprave Petrola Vladimir Kuzmić ter predsednik HNS Marijan Kustić.

“V Petrolu smo z iskrenim navdušenjem začeli novo poglavje s triletnim sponzorstvom Hrvaške nogometne zveze. S partnerstvom želimo podpreti razvoj nogometnih in športnih talentov na Hrvaškem ter poglobiti vezi z lokalno skupnostjo,” je izjavil Berger.

Skupina Petrol na Hrvaškem deluje od leta 1996. S prevzemom Croduxa je svoj tržni delež povečala na 23 odstotkov in tako postala drugi največji dobavitelj naftnih derivatov na Hrvaškem in eno največjih hrvaških podjetij.

Petrol je, kot je razvidno iz spletne strani Nogometne zveze Slovenije (NZS), tudi sponzor slovenske krovne nogometne zveze.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!