Po Alvesu posilstva osumljen tudi francoski reprezentant

Nogomet 14. Jul 202320:45 0 komentarjev
Foto: Profimedia

Francoska policija zaradi suma posilstva preiskuje nogometaša Monaca Wissama Ben Yedderja.

Po pisanju francoske tiskovne agencije AF, je do incidenta prišlo v ponedeljek v mestu Beausoleil na Azurni obali severno od Monaka. Javni tožilec Xavier Bonhomme je potrdil, da so  prejeli dve obtožbi posilstva od dveh domnevnih žrtev. “Zaenkrat ne vemo, kdo je druga žrtev,” je po pisanju AFP dejal Bonhomme.

Francoski radio France Info medtem poroča, da naj bi šlo za ženski stari 19 in 20 let, obe pa trdita, da sta ju po dolgi noči druženja v spolni odnos prisilila Ben Yadder in njegov mlaji brat. Na obtožbe so se že odzvali pri nogometaševemu klubu Monacu in v izjavi za javnost zapisali: “Monaco je seznanjen z danes objavljenimi informacijami glede Wissama Ben Yedderja. Ker je afera predmet peiskave, klub tega ne more komentirati.”

Dvaintridesetletni napadalec Monaca, ki je za francosko vrsto nazadnje nastopil julija lani, skupno pa za reprezentanco zbral 19 nastopov, se sicer ni prvič znašel v navzkrižju z zakonom. Že letošnjega aprila ga je špansko sodišče obsodilo davčne utaje v času igranja za Sevillo in mu izreklo šestmesečno pogojno zaporno kazen ter plačilo denarne kazni v višini 133.798 evrov.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!