Podkast Goliada: Supernedelja na Sportklubu

Nogomet 15. Jan 202110:28 > 16. Jan 2021 7:54 0 komentarjev
Besiktas navijači
Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Predstavljamo vam novost na Sportklubu - nogometni podkast Goliada, ki ga bosta za vas pripravljala naša novinarja in komentatorja Matic Burazer in Aleš Šubic.

Pred nami je zanimiv konec tedna. Nedelja prinaša dva vroča derbija, ki jih boste lahko pospremili samo na Sportklubu. V Angliji se bosta v boju za vrh na Anfieldu pomerila vodilni Manchester United in drugi Liverpool, v Turčiji, kjer je na vrhu lestvice prav tako velika gneča, pa bo vodilni Bešiktaš gostil tretji Galatasaray.

Matic Burazer in Aleš Šubic sta za vas pripravila napoved obeh derbijev, da je podkast še bolj zanimiv pa lahko prisluhnete tudi kratkima pogovoroma z dvema gostoma. Turško navijaško sceno je predstavil privrženec Galatasaraya Martin Germ, ki je pred časom tudi živel v Carigradu in bil eden redkih Slovencev s plačano članarino za navijaško skupino UltrAslan, pred angleškim derbijem pa se je bilo potrebno pogovoriti z našim komentatorjem Dejanom Obrezom, ki bo v nedeljo za vas pospremil največji angleški derbi.

Vabljeni k poslušanju.