Poteza, ki bi jo veljalo posnemati: edinstvena izkušnja za navijače Mure

Nogomet 28. Jul 202311:34 0 komentarjev
Foto: Jure Banfi

Slovenski prvoligaši so zakorakali v novo sezono Prve lige Telemach, v uvodnem krogu pa smo bili prijetno presenečeni ob pogledu na lepo zapolnjene tribune slovenskih stadionov. No, dober obisk nas niti malo ni presenetil v Murski Soboti, kjer so se sicer veselile Domžale (3:2). Da je in da bo v prihodnje navijaška izkušnja prekmurskih ljubiteljev še boljša, pa je poskrbel prvi čarno-bejli studio.

Murska Sobota je eno izmed najbolj nogometnih okolij v Sloveniji in NŠ Mura v zadnjih letih pripravlja kar nekaj iniciativ, s katerimi želijo dogajanje v klubu še bolj približati navijačem. Tako so v novi sezoni pripravili posebno novost, čarno-bejli studio, v katerega na vsaki domači tekmi povabiji dva navijača, ki celotno srečanje doživljata s komentatorjem Murskega vala in se občasno javita tudi v eter.

Čarno-bejli studio (1. del)

Vstop v digitalno ero

Druga novost, ki so jo predstavili Prekmurci, pa je prehod na popolno digitalno poslovanje kluba. NŠ Mura je tako v minulih mesecih izpeljala veliko preobrazbo, od brezgotovinskega poslovanja na stadionu Fazanerija, do digitalnih blagajn v klubskem baru in klubski trgovini pa vse do prenove spletne strani in spletne trgovine.

“V klubu smo že dalj časa razmišljali o popolni digitalizacija poslovanja kluba. V prvi vrsti nam prehod na lastni sistem omogoča določeno racionalizacijo stroškov, ki smo jih imeli pred tem, obenem pa imamo zdaj na enem mestu več različnih sistemov združenih v enega. Nov sistem nam omogoča tudi spremljanje potrošniških navad naših navijačev in temu primerno bomo lahko tudi prilagajali našo ponudbo. S prehodom na brezgotovinsko poslovanje bomo poenostavili plačevanje na stadionu Fazanerija in zmanjšali vrste pri plačevanju različnih storitev. Na tej točki se opravičujemo navijačem za nekatere nevšečnosti, ki so bile na tekmi z Domžalami in smo jih na samem mestu tudi reševali. Tudi zato vas v začetku sezone prosimo za razumevanje ob morebitnih težavah, ki jih bomo kar najhitreje odpravili in bo vaša izkušnja v prihodnje boljša in uporabniku prijaznejša,” obljublja poslovni direktor kluba Aleš Kegelj.

Muro v 2. krogu Prve lige Telemach čaka nedeljsko gostovanje v Celju.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!