“V Tottenhamu je prava zmešnjava”

Nogomet 24. Jun 202121:23
Photo by Paul Childs - Pool/Getty Images
Tottenham že neverjetna dva meseca neuspešno išče novega trenerja. Foto: Photo by Paul Childs - Pool/Getty Images

Gennaro Gattuso, ki je bil pred dnevi že blizu podpisa pogodbe s Tottenhamom, je ostro oškrnil Londončane, ki medtem nadaljujejo ponesrečeno iskanje novega trenerja. V zadnjih dveh mesecih je bilo blizu klopi že skoraj ducat trenerjev.

Odkar je Jose Mourinho pred dvema mesecema odletel s stolčka trenerja Tottenhama, se angleški premierligaš spopada z velikimi težavami pri imenovanju njegovega naslednika.

Do konca sezone je ekipo vodil Ryan Mason, medtem ko je klub iskal dolgoročnejšo rešitev. Službo naj bi si želel Mauricio Pochettino, ki je Tottenham precej uspešno že vodil od leta 2014 do 2019, a si nato premislil.

Klub je zavrnil trener Ajaxa Erik Ten Hag. Nato je skoraj pogodbo že podpisal Antonio Conte, a si premislil, ker naj ne bi dobil na voljo dovolj denarja za okrepitve.

Tudi Paulo Fonseca je bil že skoraj imenovan, a nato izpadel iz kombinacij. Nekoliko presenetljivo se je s klubom resno pogovarjal še Gennaro Gattuso. Pred dnevi naj bi Spurse zavrnil še Julen Lopetegui.

Insigne razkril mnenje Gattusa

Kaj si o Tottenhamu misli Gattuso je poročala Football Italia. Misli nekdanjega vezista Milana so “ušle” italijanskemu reprezentantu Lorenzu Insigneju.

Gennaro Gattuso je bil blizu klopi Tottenhama. Foto: REUTERS/Ciro De Luca

“Izmenjala sva si nekaj sporočil, povedal mi je, da je tam zmešnjava,” je razkril napadalec Napolija. Nič presenetljivega, medtem ko Tottenham nadaljuje z mrzličnim iskanjem trenerja.

Po spletu v zadnjih dneh krožita dve imeni – Nuno Espirito Santo in Jürgen Klinsmann. Nekdanji trener Wolverhamptona je trenutno brez službe in na voljo, morda pa Tottenhamu tokrat vendarle uspe. Minulo sezono so Spursi sicer zaključili na sedmem mestu prvenstvene lestvice.

Komentari

Vaš komentar