Zmagovita in ganljiva vrnitev nesrečnega kapetana Lutona

Nogomet 30. Jan 202412:32 0 komentarjev
Foto: Profimedia

Kapetan angleškega nogometnega prvoligaša Lutona Tom Lockyer je dober mesec dni po zastoju srca na treningu obiskal svoje soigralce.

Nesrečni nogometaš se je zgrudil na tekmi 16. decembra proti Bournemouthu. Zdravniki obeh klubov so mu tedaj takoj prihiteli na pomoč, mu s tem rešili življenje, nato pa je bil odpeljan v bolnišnico, kjer so mu kirurgi vstavili srčni vzpodbujevalnik.

Kot so sporočili iz Lutona, Lockyer sedaj uspešno okreva, v ponedeljek pa je prijetno presenetil tudi svoje soigralce, ki jih je obiskal na treningu. “Zares je lepo srečati vse fante,” je priznal 29-letni branilec, ki moštvenih kolegov ni videl vse od dogodka, ki je močno prestrašil tudi navijače angleškega prvoligaša.

Čustva je le težko v sebi zadrževal tudi trener Rob Edwards. “Tako zanj kot njegovo družino je zelo težko obdobje, a ga je zares lepo videti. Pred njim je postopek rehabilitacije, obenem pa pričakuje tudi otroka. To mora biti njegov glavni fokus,” je povedal trener ta čas osemnajstouvrščene zasedbe angleškega prvenstva.

Luton naslednja tekma čaka že danes, ko se bo doma pomeril Brightonom.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!